Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

 

Składniki do przygotowania potrawy Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk:

1/2 kg mrożonych filetów z morszczuka,

sól,

2 jajka,

szklanka mąki

 

Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowaniezdjęcie: Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

 

Przygotowanie potrawy Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk:

Filety rozmroź, pokrój na większe kawałki.

Do smażonych filetów z ryby morszczuka - przygotuj jaja: w głębokim talerzu rozmąć jajka, posól.

Filety rybne usmaż na patelni panierując uprzednio w jajku i mące.

Ułóż smażone filety z morszczuka na talerzu, posyp filety solą do smaku.

Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk najsmaczniejsze będą tak tradycyjnie z ziemniaczkami, koperkiem i kiszonymi ogórkami.

 

Zobacz w menu podobne przepisy do: Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki