Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie

Filety śledziowe - smaczne śledzie na każdą okazję

 

Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie

Składniki do przygotowania potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:

60 dag filetów śledziowych, 1 pomidor, 1 cebula pokrojona w cienkie plastry

Sos: szklanka gęstej śmietany kremówki, 1/2 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki, 1/3 łyżki cukru, 1 łyżka musztardy, 1/2 puszki zielonego groszku

 

zdjęcie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję

zdjęcie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:

Wymoczone w wodzie i pokrojone filety śledziowe ułóż na półmisku, obsyp krążkami cebuli. Zalej sosem filety śledziowe, wymieszanym ze wszystkich podanych składników. Pomidora pokrojonego wzdłuż na 4-5 części połóż na wierzchu Filetów śledziowych jako dekorację. Teraz Twoje Filety śledziowe są nie tylko smaczne, ale i atrakcyjnie wyglądają.

 

 Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - zobacz podobne potrawy do: Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - poniżej

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki