Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie

Filety śledziowe - smaczne śledzie na każdą okazję

 

Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie

Składniki do przygotowania potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:

60 dag filetów śledziowych, 1 pomidor, 1 cebula pokrojona w cienkie plastry

Sos: szklanka gęstej śmietany kremówki, 1/2 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki, 1/3 łyżki cukru, 1 łyżka musztardy, 1/2 puszki zielonego groszku

 

zdjęcie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję

zdjęcie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:

Wymoczone w wodzie i pokrojone filety śledziowe ułóż na półmisku, obsyp krążkami cebuli. Zalej sosem filety śledziowe, wymieszanym ze wszystkich podanych składników. Pomidora pokrojonego wzdłuż na 4-5 części połóż na wierzchu Filetów śledziowych jako dekorację. Teraz Twoje Filety śledziowe są nie tylko smaczne, ale i atrakcyjnie wyglądają.

 

 Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - zobacz podobne potrawy do: Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - poniżej

Polski

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki