Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie
Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - jak przygotować smaczne śledzie
Składniki do przygotowania potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:
60 dag filetów śledziowych, 1 pomidor, 1 cebula pokrojona w cienkie plastry
Sos: szklanka gęstej śmietany kremówki, 1/2 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki, 1/3 łyżki cukru, 1 łyżka musztardy, 1/2 puszki zielonego groszku
zdjęcie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję
Przygotowanie potrawy Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję:
Wymoczone w wodzie i pokrojone filety śledziowe ułóż na półmisku, obsyp krążkami cebuli. Zalej sosem filety śledziowe, wymieszanym ze wszystkich podanych składników. Pomidora pokrojonego wzdłuż na 4-5 części połóż na wierzchu Filetów śledziowych jako dekorację. Teraz Twoje Filety śledziowe są nie tylko smaczne, ale i atrakcyjnie wyglądają.
Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - zobacz podobne potrawy do: Filety śledziowe - śledzie na każdą okazję - poniżej
przepis składniki przygotowanie ciasta dania obiadowe desery wypieki - szukaj!
portal kulinarny utrzymywany jest z reklam
więc bądź wyrozumiały/a