Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

Składniki do przygotowania potrawy Tradycyjne filety śledziowe z cebulką:

4 płaty śledziowe solone,

2 duże cebule,

łyżka octu,

2 łyżki oleju,

odrobina mielonego pieprzu

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

zdjęcie potrawy: Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Tradycyjne filety śledziowe z cebulką:

Płaty śledziowe dokładnie umyj, mocz przez godzinę w zimnej wodzie. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Śledzie odcedź, opłucz, pokrój w paski (w poprzek), ułóż na półmisku, skrop octem, obłóż cebulą, zalej olejem i posyp pieprzem.

 

 

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

Polski

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki