Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

Składniki do przygotowania potrawy Tradycyjne filety śledziowe z cebulką:

4 płaty śledziowe solone,

2 duże cebule,

łyżka octu,

2 łyżki oleju,

odrobina mielonego pieprzu

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

zdjęcie potrawy: Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Tradycyjne filety śledziowe z cebulką:

Płaty śledziowe dokładnie umyj, mocz przez godzinę w zimnej wodzie. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Śledzie odcedź, opłucz, pokrój w paski (w poprzek), ułóż na półmisku, skrop octem, obłóż cebulą, zalej olejem i posyp pieprzem.

 

 

Tradycyjne filety śledziowe z cebulką - składniki, przepis, przygotowanie

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki