Tradycyjne kotlety mielone składniki, przepis, przygotowanie, zdjęcie

Tradycyjne kotlety mielone składniki, przepis, przygotowanie, zdjęcie

Tradycyjne kotlety mielone składniki, przepis, przygotowanie, zdjęcie

Składniki do przygotowania potrawy Tradycyjne kotlety mielone:

75 dag mięsa wieprzowego, 1-2 łyżki wody, sól, pieprz, bułka tarta, jajko, natka pietruszki, olej do smażenia

zdjęcie potrawy Tradycyjne kotlety mielone

 

 

zdjęcie potrawy Tradycyjne kotlety mielone

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Tradycyjne kotlety mielone:

Mięso zmiel w maszynce do mielenia. Wymieszaj z 2 łyżkami bułki tartej, jajkiem, wodą, solą, pieprzem i drobno posiekaną natką pietruszki. Z mięsa uformuj kulki lub patyczki, obtocz je w bułce tartej. Smaż Tradycyjne kotlety mielone na gorącym tłuszczu po obu stronach na złoty kolor.

Na stół świąteczny możesz podać Tradycyjne kotlety mielone nawet tylko z samą surówką z czerwonej kapusty wymieszanej z tartym jabłkiem.

Tradycyjne kotlety mielone to potrawa smaczna, ale zdecydowanie przeznaczona dla osób ze zdrowym żołądkiem ;).

 

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki