Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

Wielkanoc post składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

 

Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

 

Składniki do przygotowania potrawy Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk:

1/2 kg mrożonych filetów z morszczuka, sól, 2 jajka, szklanka mąki

 

Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowaniezdjęcie: Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

 

Przygotowanie potrawy Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk:

Filety rozmroź, pokrój na większe kawałki. W głębokim talerzu rozmąć jajka, posól. Filety usmaż na patelni panierując uprzednio w jajku i mące.

Ułóż smażone filety z morszczuka na talerzu, posyp filety solą do smaku.

 

Zobacz w menu podobne przepisy do: Smażone filety tradycyjne ryby morszczuk składniki przepis przygotowanie

Tradycyjne obyczaje świąteczne WIGILIA Boże Narodzenie

 

 

Tradycyjne obyczaje świąteczne WIGILIA Boże Narodzenie :) :)