Pączuszki z serka homogenizowanego

Pączuszki z serka homogenizowanego Pączuszki z serka homogenizowanego

Składniki do przygotowania potrawy wg przepisu poswojsku: Pączuszki z serka homogenizowanego

1,5 szklanki mąki,

łyżeczka proszku do pieczenia,

2 duże jaja,

2 waniliowe serki homogenizowane,

kostka smalcu

1/2 szklanki oleju do smażenia,

cukier puder

Pączuszki z  
				serka homogenizowanego

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Pączuszki z serka homogenizowanego

Mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia połącz z serkami, jajami i spirytusem, dokładnie wymieszaj.

W głębokiej patelni rozgrzej olej ze smalcem i wkładaj łyżką małe porcje ciasta.

Smaż z obydwu stron, po czym wyjmij łyżką cedzakową, odsącz z tłuszczu na papierowym ręczniku i posyp cukrem pudrem.

Pączuszki z serka homogenizowanego Pączuszki z serka homogenizowanego

 

Pączuszki z serka homogenizowanego są bezprzecznie jednymi z najsmaczniejszych spośród wszystkich tzw. "pączkowatych".

Pączuszki z serka homogenizowanego Pączuszki z serka homogenizowanego

 

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a